GENEL

Sevgililer Gününde Erkeğe Hediye Önerileri

Bir Erkeğe Hediye Almak

Bir erkeğe hediye alırken farklı bir şey bulmak sizce ne kadar zor? Ya da erkeğe ne hediye alınır? Gömleği geçin! Bunun cevabı biraz zor gibi görünse de “Bir kadına ne hediye alınır?” sorusundan daha kolay. Sadece önce o erkek kim sorusuna cevap vermek ve ona göre bir kategori belirlemek işi kolaylaştırır. Peki kişi nasıl biri? Neleri sever? Erkekler aslında kolay hediye alınabilir canlılardır ama bu durum farklı hediyeler almayı da sanki biraz öteliyor gibi. Evet, bu yazıda da gömlek önerisi de var ama ne yapalım? Gömlek seviyoruz! 

Not: Burada kişiye özel – duygusal hazırlanan hediyelerden bahsetmeyeceğiz. Çünkü bu alınan hediyelerle ilgili bir yazı… O konu zaten sizin işiniz. 

“Kızım erkeğe hediye ne alınır ya?”

– Ya alırsın bir gömlek, bir saat! Tamam.

Tamam, hediye hediyedir. Tamam da. Adamın gırla gömleği varsa farklı ne hediye olabilir sorusunu da arada bir sormak lazım değil mi? Ne de olsa erkeklere alınabilecek hediyeler kısıtlıdır diye düşünen ve yine bunun sıkıntısını da çeken kadın çok. Malum, Sevgililer günü yaklaşan, geçen ve seneye yeniden gelen bir gün. Birkaç başlık altında erkeğe hediye önerisi verelim.  

Kişisel İhtiyaçlara Yönelik Hediyeler

Birine (erkek kadın fark etmez) hediye almanın maksadı ona olan sevgiyi göstermektir. Sevgi gösterirken karşındakinin hiç işine yaramayacak şeyler almak biraz maddi bir beklenti gibi algılansa da, sonuçta kişisel ihtiyaç gözetip ona göre hediye almakta karşındakini düşünmektir, inceliktir. Erkekler ihtiyacı olan şeylerin kendilerine hediye edilmesini kadınlara nazaran daha çok tercih edebiliyor. Biraz ruhsuz muyuz ne? Buradan devam edersek; erkeğe hediye alırken onun ihtiyacını gidermesi pek “romantikli” durmasa da gayet mantıklı bir karar diyebiliriz.

Sürprizsiz Hediyeler: İhtiyaçlara yönelik hediyeler demişken bunun içinde sürprizsiz hediyelere de değinelim. Ne demek bu? Kişiye ihtiyacı olan bir şey hediye etmek isterseniz onu belirlemek için gerekirse kişinin doğrudan ne ihtiyacının olduğunu sormak en temizi J Tamam bu da çok ruhsuz olur derseniz, yakınlarına sorun ya da geçmişe yönelik hafızanızı bir yoklayın.

Gelelim Sevgililer gününde erkeklere alınacak hediye önerilerinde somut örneklere. Burası bir erkek kişisel bakım sayfası olduğundan konuya bildiğimiz yerden başlayalım.

Sakal Bakım Ürünleri

Kişisel bakımına daha çok dikkat eden, sakal ve saç modasını yakından takip eden, sakallarına özen gösteren erkekler için sakal bakım ürünleri erkeğe hediye fikirleri arasında farklı olabilir. Ayrıca sakal seven erkeğe sakal bakım ürünü almak, onu daha da heveslendirecektir. Sakal bakım ürünleri nelerdir, sıralayalım. Aslında bununla ilgili detaylı olarak bir yazı yazmak daha iyi olur ancak şimdi burada kısaca değinelim.

  • Sakal boncuklarıyla başlayalım J Aksesuar seven erkeklere bilezik, yüzük, kolye dışında farklı bir hediye olabilir.
  • Sakal bakım yağları, sakalı olan erkeğin olmazsa olmazı sakal bakımı konusunda aslında en ihtiyacı olan şey!
  • Sakal bıyık şekillendiriciler, krem ve sakal bıyık waxları, düzleştirici köpükler; sakal sabunları ve sakal şampuanları da aranjman olarak hediye paketi yapılabilir. Hediye gelen kişisel bakım ürünleri herkesi mutlu eder J Aslında son zamanlarda buna yönelik sakal bakım kitleri kadınları da kurtarıcı bir hediye alternatifi. Siz bir düşünün 😉
  • Sakal düzeltme-düzenleme için kullanılan bambu, ağaç sakal fırçası ve sakal tarakları da gayet zarif bir hediye olabilir.
  • Daha önce Sakal tıraş önlüğü hakkında değişik bir yazı yazmıştık. Hem kadın, hem erkek için çok faydalı bir hediye olabilir. 🙂
  • Islak tıraş aksesuarları farklı bir hediye olur. Nostaljik takılmayı, eski usül sakal tıraşı olmaktan keyif alacak bir erkeğe Geleneksel tıraş setiıslak tıraş setini de düşünün. Islak tıraş nedir? Gelenek Tıraş Nedir? Derseniz de linke tıklayın.

Erkeğe Gömlekten Başka Hediye de var

Erkeğe hediye olarak gömlek almak klişe bir tercih olarak algılansa da açıkçası erkekler gömlek giymeyi severler. Tabi zaten çokça gömlekleri olduğundan Sevgililer günü gibi zamanlarda daha farklı hediyeler düşünülebilir.

  • Kişinin giyim tarzına göre spor ya da klasik şapka, bere, eldiven takımları da işe yarar hediyelerdendir.
  • Hanımlar! Saat her daim iş yapar! İyi ve tarzına uygun bir saati her erkek severek takacaktır.
  • Deri bileklikler de erkeklerin severek kullandığı aksesuarlardandır. Yine tarza göre kolye ve yüzük, bileklik, tespih gibi aksesuar ürünler de saklanabilecek, uzun ömürlü hediyeler olabilir.
  • Gömlek seven erkeklere, kol düğmesi, kravat, hatta biraz riskli bir seçenek de olsa bir spor ceket çok klas bir hediye olabilir.
  • Playstation 1-2-3-4-5-6-7! Yedi yok tamam, zaten en son dörtte kaldık. 2020 yılına kadar Playstation 5 raflarda olur. Tamam! XBOX’da olur.
    NOT: Oyun konsolları kadınlar için biraz riskli bir hediye olsa da erkekler için  harika bir hediyedir. J  Bunun yanı sıra, oyun oynayan sevgilinize online oyun sürümleri ve oyun cd-leri de alabilirsiniz. Oyun klavyesi de…
  • Parfüm!
  • Müzik dinlemeyi seviyorsa, bluetooth hoparlörler, yüksek kalitede ses çıkışı olan müzik kulaklıkları süper tatlı bir hediye olur.
  • Erkeklerin ilgisine, hobisine yönelik alet edevatlar gönül okşar. Bu futbol oynuyorsa krampon, tuttuğu takımın forması ya da orijinal futbol topu da olabilir, tenis oynuyorsa yeni bir tenis takımı yahut koşuyorsa profesyonel bir koşu ayakkabısı da…
  • Enstrüman! Fark etmez, sevdiği ya da öğrenmek istediği bir çalgı aleti olması yeterli. Flütte olur, bütçeniz varsa piano da J

Sevgililer gününde erkeklere ne hediye alınır sorusuna önerileri sıraladık. Özetle, erkeğe hediye konusu sınırlı görünse de aslında pekte sınırlı değildir. Tabi ki bu sıraladıklarımızdan farklı birçok hediye de bütçeye, zevklere, tercihlere göre değişir.

Paylaş
SAKAL

Son Yazılar

Sakallı erkekler daha mı çekici?

Kime göre neye göre? (!) Kadınlara sorduk! "Sakallı erkek mi sakalsız erkek mi?" Şaka şaka!…

20 Ağustos 2021

Dudak altında sakal çıkması için ne yapmalı?

Bu yazıda dudak ve çene arasında çıkmayan sakal için birkaç öneri vereceğiz. Dudak altında sakal…

13 Ağustos 2021

Daha kalın bir bıyık uzatmak için ne yapılır?

Bıyık geç uzar. Sakala oranla daha yavaş uzadığı bilinmektedir. Bir bıyığın gür ya da seyrek…

11 Ağustos 2021

Erkek bakım ipuçları neler? Bakımlı erkek olmak zor mu?

Kişisel bakımın sosyal yaşantı ve hijyen açısından önemi tartışılmaz. Erkekler de iyi görünmek, iyi hissetmek,…

5 Ağustos 2021

Saç ekimi nedir nasıl olur? Kimler saç ekimi yaptırır?

Erkeklerde kellik ve saç ekimi konusu ülkemizde olduğu gibi dünyada da ciddi bir sorun. Bu…

19 Mayıs 2021

Kıllı sırt nedenleri neler? Çözümleri neler?

Yaz geliyor! Kışın umursamadığımız bazı şeyler de sıraya giriyor. Sırt kılları da bunlardan biri. Kıllı…

2 Mayıs 2021