SAKAL BAKIMI

2021 sakal modelleri neler?

2021’in sakal modelleri         

Yeni bir yıl yenilenmek için bir bahanedir. Bu sakallar için de geçerli. Kim bilir? Belki 2021’de sakal tarzınızı değiştirmek isteyebilirsiniz. Bu yazıda modern sakal modelleri 2021 yılında nasıl olacak sorusuna cevap aramaya çalışacağız. “Hangi stiller bu yıl da modern bir stil sahibi olmak için uygun, 2021 sakal modelleri arasında hangi modern stiller yer alıyor, bu yıl popüler sakal stilleri neler?” gibi sorular üzerine kısa kısa konuşalım ve sakal bakımı ürünlerine de değinelim. Şunu da belirtelim: 2021’de daha sade stiller ön plana çıkacak. Çünkü geçen yıl çok yorulduk… Sadeliğin getirdiği rahatlığa dünya olarak ihtiyacımız var. Sakal.com.tr olarak bu yıl biz de sade -r rahat stillerden yanayız.

2021 modern sakal modelleri neler?

Dağınık saç ve sakal stili : Hipster

Saç ve sakal birbirine karışmış gibi görünen bir stil dağınıklığın yeni modernliği olabilir: Hani yataktan yeni kalkmış  gibi cool ama aynı zamanda bakımlı olmak! Ah! Bu stil 2021’de en çok isteyeceğimiz sakal modeli olabilir. Ancak sakal ve saç bakımı yapmamak ile dağınık –daha hoyrat- bir saç sakal stili edinmek  birbirinden çok farklı şeylerdir. 😉 (Biliyorsunuz ki biz zaten her fırsatta bu konuya değiniriz, Sakal.com.tr’de de uzun uzun saç bakımı, sakal bakımı, erkek bakımı konularında konuşuruz.) Bırakın uzasın! Bırakın biraz dağınık kalsın. 🙂 2021 yılında da bu stil geçerli olacak gibi. Biliyorsunuz bir süre daha evlerde kalmaya devam edeceğiz. Haliyle bu dönemlerde daha rahat bir stil ve imaj yansıtmaya daha hakkımız var değil mi? Evdeyiz, dağınık ancak bakımlı sakallara kapımız açık! Hipster sakal modelleri 2021 yılında da yüzümüze yakın…

Kirli sakal

Kirli sakal 2021’de de yanı başımızda olacak 🙂 Çünkü erkekler olarak onu çooook seviyoruz! Uzun saçlardan ve dağınık sakal stilinden sonra da önce de dün de bugün de yarın da asla vazgeçemeyeceğimiz bir stil olarak bu yıl da bize bolca eşlik edecek, eminiz… Kirli sakal kısa sakal modelleri içinde belki de en güzelidir. Orta uzunlukta yüze yayılan sakala kirli sakal diyoruz ve bu model hemen hemen her yüz şekline yakışıyor! 

Uzun sakal

Saçları kısaltıp sakalı biraz uzatmaya ne dersin? Bu tarzı sevmeyen var mı? Erkekler ve kadınlar bu stili çok seviyor. Biraz da sporla vücudunu toparlarsan, hoş ve kendine güvenen bir stil yaratabilirsin. Uzun sakal modeli en çok kısa saç ile kullanılıyor. Bir de dikdörtgen yüz şekline sahipsen bunu bu yıl mutlaka dene! Biraz sabır, biraz sakal bakımı üzerine okumalar yapmak, biraz sakal bakım ürünlerine bütçe ayırmak senin ihtiyacın olan şeyler. 🙂

Kısa saç Kısa sakal

2020’de çok sıkıldık. Bunun için birçok sebebimiz vardı. Her anlamda bunaltıcı bir yıldı. Bunların etkisiyle saçtan ve sakaldan bile sıkılmış olabilirsiniz. Uzun sakalla uğraşmak istemiyorum, daha kontrollü ve daha kolay bakılır saç ve sakal istiyorsanız: her daim “efendi(!)” ???? görünen bu stil tam sizin için… 

Dökülen ve güçsüz saçlarınız varsa bunun için de iyi olabilir. Sakallar mı? Kirli sakala doğru yolu var… Kısa saçta ya tam uzun bir sakal ya da kontrollü uzun sakal bırakmak size daha iyi bir görüntü verir. Seyrek saçları daha seyrek göstermeye gerek yok değil mi? Az saça az sakal uyumu işe yarar bir formül gibi görünüyor.

Sıfır saç Uzun sakal

Kafalar rahat! Sakallar uzun! Sakallar olmayan saçların bıraktığı boşluğu dolduracak kadar uzunlukta sakallar 2021 yılının stilini ve tarzını oluşturmaya yeter. 🙂 Kafayı sıfıra vurmak için güzel bir kafatası şekline sahipseniz… Sakalları da gür bir erkekseniz dikkat çeken bir doğal stile sahipsiniz. 

2021 Sakal bakım ürünleri

2021 sakal modelleri hakkında konuştuk ve sizlerle bu yıl sakal trendleri neler olacak tadında bir yazı paylaştık. Peki sakal bakımı hakkında neler yapabiliriz? Sakal bakımı için kullanmamız gereken ürünler neler? Kafamız karışmadan, ihtiyacımız olan sakal bakım ürünlerini nereden temin edebiliriz? gibi soruların cevabı için sakal bakım ürünlerini kolayca ve tek kaynaktan tedarik edebileceğiniz bir önerimiz var:


www.sakalbaba.com 

Sakal bakım ürünleri nelerdir? diyorsanız: Sakal Baba sakal bakım ürünleri kategorisine göz atabilirsiniz. Örneğin: Sakallarınızı tımar etmek ve bakımlı sakallara kavuşmak istiyorsanız sakal bakım yağı, sakallarınız seyrek, güçsüz ya da dökülmeler yaşadıysanız sakal serumu, saç ve sakallarınızı şekillendirmek, sakallarınızı düzenlemek – düzeltmek için saç-sakal düzleştirici ürünlere göz atabilir; sakal tarağı, sakal makası, sakal fırçası, sakal şekillendirici likitler ve balsamlar, sakal besleyici yağlar, sakal şekillendiren ısıtıcılar gibi birçok farklı amaca yönelik sakal odaklı ürüne Sakal Baba markasından ulaşabilirsiniz. 

Paylaş
SAKAL

Son Yazılar

Sakallı erkekler daha mı çekici?

Kime göre neye göre? (!) Kadınlara sorduk! "Sakallı erkek mi sakalsız erkek mi?" Şaka şaka!…

20 Ağustos 2021

Dudak altında sakal çıkması için ne yapmalı?

Bu yazıda dudak ve çene arasında çıkmayan sakal için birkaç öneri vereceğiz. Dudak altında sakal…

13 Ağustos 2021

Daha kalın bir bıyık uzatmak için ne yapılır?

Bıyık geç uzar. Sakala oranla daha yavaş uzadığı bilinmektedir. Bir bıyığın gür ya da seyrek…

11 Ağustos 2021

Erkek bakım ipuçları neler? Bakımlı erkek olmak zor mu?

Kişisel bakımın sosyal yaşantı ve hijyen açısından önemi tartışılmaz. Erkekler de iyi görünmek, iyi hissetmek,…

5 Ağustos 2021

Saç ekimi nedir nasıl olur? Kimler saç ekimi yaptırır?

Erkeklerde kellik ve saç ekimi konusu ülkemizde olduğu gibi dünyada da ciddi bir sorun. Bu…

19 Mayıs 2021

Kıllı sırt nedenleri neler? Çözümleri neler?

Yaz geliyor! Kışın umursamadığımız bazı şeyler de sıraya giriyor. Sırt kılları da bunlardan biri. Kıllı…

2 Mayıs 2021